Qui som

Aqualab, S.L.

L’any 2004 es crea la primera spin-off de la Facultat de Medicina de la UAB (AquaLab) (2004) acreditada per ENAC i certificada per AENOR.

AQUALAB s’emmarca dins de les empreses privades generades en l’Esfera UAB (Universitat Autònoma de Barcelona, www.uab.es) i sorgeix d’un grup universitari dedicat a la recerca de la legionel·losi des de fa més de 30 anys, GELeg-recerca.

El nostre equip humà té com a objectiu prioritari la màxima qualitat i compta amb el suport dels millors professionals i grups del sector. La qualitat no s’ha convertit únicament en un dels requisits essencials del nostre servei, sinó que actualment és un component estratègic i clau que va més enllà del compliment de les especificacions d’un procés, producte o servei. L’assessorament que oferim als nostres clients és el que ens fa tan diferents.

Les nostres instal·lacions són actuals i ben condicionades. Això ens permet treballar còmodament i amb els mètodes més competents i actuals.

Disposem dels equips i les tècniques instrumentals més especialitzades i avançades. Des de tècniques de cultiu clàssiques fins a procediments de biologia molecular. D’aquesta manera podem oferir una alta gamma de serveis i de seguretat en els resultats.

Dr. Miquel Sabrià Leal

Fundador d’AQUALAB, SL

Dr. Miguel Sabrià és Catedràtic Emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser responsable fins a l’any 2020 de la Unitat de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona . Ha liderat mes de 15 projectes competitius nacionals, 3 projectes del Pla Nacional (MCIN), 1 projecte europeu (CRAFT), 13 projectes no competitius i mes de 20 assajos clínics . El grup de recerca que lidera pertany a la Xarxa CIBER de «Malalties Respiratòries, al grup consolidat per la AGAUR (Grup de Recerca Traslacional en Malalties Respiratòries) i està reconegut per la Universitat Autònoma de Barcelona. Lidera, així mateix, El Grup d’Estudi de la Legionel·losi Geleg, vinculat a l’Institut per a la Recerca Germans Trias i Pujol IGTP.

El nombre de publicacions supera les 250, 165 d’elles en revistes indexades (veure PUBLICACIONS en aquesta pàgina web). En el camp de la legionel·losi ha publicat mes de 65 articles en revistes nacionals i internacionals des de l’any 1990, sent un dels grups més productiu en aquest camp a nivell mundial). Ha participat, així mateix, com a ponent sobre Legionel·losi en multitud de comunicacions i ponències a nivell nacional i internacional . Quant a llibres compta amb una total de cinquanta-tres capítols de llibres (16 en textos internacionals), on destaquem l’autoria del capítol «Treatment of Legionel·la Infection: Conn s Current therapy» (edicions 2004 i 2005′) i molt especialment del capítol «Legionel·la Infection» de les edicions (2008 i 2012) de l’Harrison’s, Principles of Internal Medicine.