Acreditacions

AQUALAB té com a objectiu prioritari la màxima qualitat, és un laboratori que està acreditat per ENAC segons la norma UNE-EN ISO/IEC 17025 amb el número 450/LE920 per la detecció i recompte de Legionella spp, identificació de Legionella pneumophila.

Más información

Assessoria

AQUALAB té com a objectiu oferir un assessorament continuat als seus clients, per això disposa dels professionals més qualificats en l’àmbit corresponent amb més de deu anys d’experiència en el tractament i prevenció de Legionella.

Más información

I+D

AQUALAB creu en la investigació com un mitjà per millorar la qualitat dels seus serveis i desenvolupar nous productes d’interès en salut pública i ambiental. Per aquest motiu, una de les seves prioritats ha estat des del principi la creació del departament d’investigació i desenvolupament (I+D).

Más información

Professionals

L'equip humà del nostre laboratori està format pels millors professionals amb una alta qualificació i especialització tècnica. Tenim una experiència acumulada de 30 anys realitzant investigació i més de 10 anys realitzant anàlisis, amb una gran fiabilitat i confiança en els nostres resultats.

Más información

Próximos cursos

Curs homologat de manteniment higienicosanitari d’instal·lacions de risc front Legionel·la segons el Reial decret 352/2004 pel qual s’estableixen les condicions higienicosanitàries per a la prevenció i el control de la legionel·losi de la Generalitat de Catalunya.

Curs presencial: del 17 al 21 de Maig de 2021. Durada 25 hores.

Curs de renovació del certificat homologat de manteniment higienicosanitari d’instal·lacions de risc front Legionel·la segons el Reial decret 352/2004 pel qual s’estableixen les condicions higienicosanitàries per a la prevenció i el control de la legionel·losi de la Generalitat de Catalunya.

Curs presencial: del 28 al 29 d’Abril de 2021. Durada 10 hores.